Pohana Piška je pečena v posebni fritezi (Pressure Fryer) pod pritiskom. Takšno cvrtje nam omogoča, da meso ostane sočno in ne vpije maščob, panada pa ostane hrustljava. V panadi ter samem mesu je do 90% manj maščob kot pri klasičnem cvrtju.
Dostava Pohane Piške
Cvrtniki so na voljo v dveh glavnih različicah: odprto pečenje in tlačni oz. pohanje pod pritiskom. Slednji deluje pod tesno zaprtim pokrovom. Ko se piščanec cvre, se vlaga sprosti in ujame v zaprto kuhalno posodo, kar ustvarja pritisk. Pri višjem tlaku se vrelišče vode dvigne na več kot 240 °F, kar omogoča hitrejše cvrtje piščanca. V tej napravi piščanec zadrži več vlage, rezultat pa je mehko, sočno meso z minimalno izgubo okusa in manj zadrževanja olja.
 
Cvrtnik pod pritiskom je idealen za pripravo piščanca, ki je sočen znotraj in hrustljav zunaj. Cvrtnike pod pritiskom, ki jih je v šestdesetih letih 20. stoletja populariziral polkovnik Harland Sanders iz Kentucky Fried Chicken za kuhanje pečenje piščanca s kostmi, zdaj uporabljajo KFC, Chick-fil-A in drugi vodilni v panogi za pripravo ocvrtih jedi. Povpraševanje po tako ocvrtem piščancu povsod po svetu narašča.
 
Poskusite ga še vi! Dostava 041 309 609. Osebni prevzem in gostilnica je Litijski cesti 35 v Ljubljani.